Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, anunt de ultima ora: convoaca referendum pe tema ordonantelor

Iohannis, anunt de ultima ora: convoaca referendum pe tema ordonantelor

Autor:

Iohannis anunta ca initiaza procedurile necesare consultarii populare, pe doua teme cactuale care au iscat comentarii, dar si manifestarile stradale, la care, se stie, seara trecuta, a si fost prezent intaiul om in stat.

 

klaus iohannis Iohannis, anunt de ultima ora: convoaca referendum pe tema ordonantelorInvocand faptul ca “e evident ca exista un larg interes pentru aceasta tema a schimbarii Codurilor penale ai a gratierii”, seful statului a anuntat ca a decis sa supuna “aceasta tema dezbaterii publice si votului popular”. Mai exact, a facut public faptul ca are de gand sa demareze procedurilepentur o consultare publica pe aceste doua subiecte. “Voi incepe demersurile pentru un referendum prin care romanii vor putea sa spuna daca sunt de acord cu aceste demersuri sau nu”, a mentionat seful statului, luni seara, de la Cotroceni.

Demersurile la care face referire presedintele sunt proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea, dar si cea cu privire la modificarile Codurilor, ambele fiind postate, saptamana trecuta, pe site-ul Ministerului Justitiei, inspre consultare. Amintim ca aceste acte normative vor fi analizate, miercuri, in sednta de plen a CSM-ului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!