AcasăPoliticaIohannis amana desemnarea premierului pana dupa Craciun

Iohannis amana desemnarea premierului pana dupa Craciun

Dupa ce deunazi anuntul lui Liviu Dragnea, in privinta nominalizarii lui Sevil Shhaideh in postura de premier, a luat prin surprindere multa lume, inclusiv la nivel de scena politica, de aceasta data a venit randul lui Klaus Iohannis sa dea o veste cu totul neasteptata.

In sensul in care, desi pesedistii si Dragnea insusi au tot subliniat ca ar vrea ca desemnarea sa aiba loc cat mai curand posibil, astfel incat sa se purceada la votarea bugetului pentru anul viitor, in urma cu doar cateva minute Klaus Iohannis a iesit la declaratii, anuntand ca isi va face cunoscuta decizia in privinta numelui primului-ministru abia dupa Craciun. Apoi s-a retras, fara sa raspunda vreunei intrebari, urandu-le tuturor „Sarbatori fericite!”

„Consultarile s-au incheiat, dupa doua zile (…) am avut, in cursul acestor consultari doua propuneri pentru pozitia de prim-ministru. PSD-ul a propus-o pe dna Shhaideh, iar PMP-ul l-a propus pe dl Tomac. Pe de alta parte, intre timp s-a constitut o coalitie majoritara in Parlament, formata de PSD, ALDE si UDMR. In consecinta, in zilele urmatoare voi avea discutii pe aceste teme, iar desemnarea va avea loc dupa Craciun. Si in acest context dati-mi voie sa va spun tuturor Sarbatori Fericite, La multi ani!”, a anuntat Klaus Iohannis, de la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
241 afisari

2 COMENTARII

  1. Acum sasul ne-a” tras-o”..il mai tine pe „ciolosenia „Bruxellului inca pana in primavara precis…asteapta probabil „verde” de la inalta poarta…”cat de independenti santem, se vede… mare om , mare caracter „…..ghinion..asta il intrece pe Basescu…(si-o fi pus „baietii” sa caute ceva dosare , sau sa fabrice ceva?)..asteapta dezlegare de la stapani ?? mai santem oare independenti ??

  2. Ceva,ceva independenti am fost intre 1965-1989,cu sacrificiile de rigoare,din 1990 suntem o colonie democratica,cica,condusa de mercenarii angajati la stapanii coloniei romanica,asa o numesc ei.Sascazul kwj fiind numit satrapul coloniei actioneaza in consecinta,dar sub directa indrumare a stapanilor.Cetatenii vor avea probleme mai multe si de nerecuperat cu cat aceasta criza politica se va prelungi,experimentele asupra coloniei vor continua,sper ca mamaliga ce a dat in fiert mocnit sa nu explodeze,nu as vrea sa ajungem ca in situatia dintr-o tara cu asa zisa primavara araba,chiar daca persoana propusa la sefia guvernului si sotul acesteia sunt de confesiune identica dintr-o astfel de tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger