AcasăPoliticaIohannis: Abia astept sa vina presedintele cu informatiile promise

Iohannis: Abia astept sa vina presedintele cu informatiile promise

Klaus Iohannis il invita, practic, pe seful statului sa faca publice informatiile pe care le are, in legatura cu numele celor care candideaza la alegerile prezidentiabile din toamna.

Totul pentru ca, prezidentiabilul PNL la alegerile pentru Cotroceni considera ca e firesc ca presedintele sa impartaseasca romanilor „informatii relevante” in acest sens. „Mi se pare un lucru natural si chiar de dorit sa spuna natiunii ce stie despre candidati. (…) Abia astept sa vina presedintele cu informatiile promise. Eu am citit altfel acea declaratie, nu ca o amenintare, ci ca un anunt al presedintelui responsabil TB care simte ca trebuie sa imparta cu natiunea  informatii relevante”, a declarat Iohannis, miercuri, intr-o conferinta de presa comuna, sustinuta alaturi de liderul PDL, Vasile Blaga.

Cu o zi in urma, presedintele Basescu declara, la postul B1 TV, ca „o sa dezbrace public” candidatii la prezidentialele din toamna, avand in vedere ca unii au ascuns anumite informatii, iar acest lucru nu este posibil in cazul unui politician care aspira la titulatura de sef al statului.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger