AcasăPoliticaIohannis a semnat: mai multi magistrati, eliberati din functie

Iohannis a semnat: mai multi magistrati, eliberati din functie

Printre decretele pe care primul om in stat si-a pus semnatura, in cursul zilei de marti, se numara si cateva ce privesc magistrati -un procuror si mai multi judecatori.

In cazul celor trei judecatori in privinta carora a semnat decrete privind eliberarea din functie, motivele sunt unele ce tin de pensionarea pentru limita de varsta. Conform precizarilor facute publice din directia Cotrocenilor, este vorba despre Ionel Potarca judecator la Judecatoria Drobeta Turnu Severin a domnului Ionel Potarca, Gheorghe Bedrule, eliberarat din functia de judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Campulung Moldovenesc, precum si Mihai Hondor, judecator la Tribunalul Militar Bucuresti, magistrat militar, general de brigada cu o stea.

Totodata, din comunicatul Presedintiei rezulta ca presedintele Iohannis a semnat, tot marti, decretul de eliberare din functie a lui Valentin Carstea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin. In acest ultim caz, demersul a fost facut „ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni”.

author avatar
Cristina Stefan
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger