AcasăPoliticaIohannis a promulgat o lege privind contraventiile silvice

Iohannis a promulgat o lege privind contraventiile silvice

Revenit la Cotroceni dupa aproape o saptamana petrecuta in Statele Unite, unde a avut intrevederi cu liderul de la Washington, dar si cu alti oficiali americani, Klaus Iohannis a promulgat deja cateva legi.

Iar printre cele sase decrete pe care primul om in stat si-a pus semnatura, in aceasta prima zi a saptamanii, se numara si cea „privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice”, din cate s-a anuntat din directia Cotrocenilor.

foto: Facebook

126 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce stofa de marlan are mutalakul,care s-a descurcat cu raspunsurile la intrebarile, stiute dinainte,ale asa zisilor jurnalisti(toti acoperiti prost) ce l-au insotit in america.Daca era la inaltimea functiei sale,trebuia sa-l ia si pe ministrul de externe al coloniei,asa ar fi fost normal.Trump s-a folosit de sluga sa prea aplecata pentru a da o lectie de morala occdentului privind alocarea a minimum 2% din pib inarmarilor,ce reusita a avut america aici folosindu-se de momaiul guvernator numit de nemti.Cea mai mare realizare a coloniei a fost momentul intrebarii ce continea si mlastina de la bucuresti,iar la finalul raspunsului Trump i-a facut cu capul semn momaiului daca este multumit cu sustinerea lui verbala.Alta mare realizare a fost promisiunea investitiilor americane in colonie,dar,cum se zicea si la radio erevan,investitiile le vom face noi cumparand armament de la ei in valoare de multe miliarde de verzisori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger