AcasăPoliticaIohannis a numit un nou consilier de stat responsabil de capitolul Comunicare

Iohannis a numit un nou consilier de stat responsabil de capitolul Comunicare

La doua zile dupa ce Tatiana Niculescu Bran a decis sa renunte la functia de purtator de cuvant al sefului statului, drept urmare si la rolul de consilier prezidential in chestiuni ce tin de Comunicare, la Cotroceni a fost numit un nou responsabil in fruntea acestui departament important, in persoana Danielei Barsan.

Asadar, Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dupa-amiaza, ca liderul de la Cotroceni a semnat decretul prin care Barsan se va alatura  oficial in echipa consilierilor de stat, devenind coordonator al activitatii biroului de presa. „Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe doamna Daniela Barsan in calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publica. Doamna Daniela Barsan va coordona activitatea Biroului de Presa al Administratiei Prezidentiale”, au precizat, in urma cu scurt timp reprezentantii Departamentului de Comunicare Publica.

E important de precizat faptul ca Barsan are experienta in acest domeniu, inajinte de a fi instalata in echipa de la Cotroceni facand parte din conducerea departamentului de Analiza si Comunicare al Partidului National Liberal.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger