AcasăPoliticaIohannis a dat unda verde urmaririi penale a fostului ministru Oprea

Iohannis a dat unda verde urmaririi penale a fostului ministru Oprea

Desi in prima faza scapase de urmarirea penala, urmare a rezultatului votului dat in plenul Senatului, vot care a iscat un adevarat val de controverse, incheiat cu demisia fostului vicepremier din Parlament, Gabriel Oprea va putea fi, in cele din urma, cercetat de DNA, avand in vedere ca procurorii au primit unda verde, direct de la Cotroceni.

Pe scurt, lucrurile stau astfel: dupa ce fostul sef al Ministerului de Interne a demisionat din Parlament, anchetatorii DNA au venit cu o a doua cerere prin care solicitau aviz in privinta urmaririi penale a lui Gabriel Oprea, in dosarul mortii tanarului politist Bogdan Gigina, de aceasta data adresand-o Cotrocenilor, in baza Legii raspunderii ministeriale.

Iar vineri aceasta solicitare a primit unda verde din partea sefului statului, care a trimis deja cererea de urmarire penala a lui Gabriel Oprea catre ministrul Justitiei, dupa cum s-a transmis intr-un scurt comunicat de presa din directia Palatului Cotroceni. Suspiciunea ce planeaza in acest caz in cazul fostului ministru si ex-senator este de ucidere din culpa.

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger