AcasăPoliticaIohannis a caracterizat in cateva cuvinte intrevederea cu Ponta: O intalnire foarte...

Iohannis a caracterizat in cateva cuvinte intrevederea cu Ponta: O intalnire foarte normala. Am discutat la rece

La o zi dupa ce seful Guvernului a fost prezent, la invitatia presedintelui, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta pe marginea unor aspecte importante, Klaus Iohannis a schitat in cateva cuvinte cadrele intrevederii pe care a avut-o cu premierul.

In conditiile in care, pana miercuri dimineata, se cunosteau cateva aspecte cu privire la aceasta scurta intrevedere – de circa o jumatate de ora- doar prin prisma unui comunicat venit din partea Administartiei Prezidentiale, seful statului a contextualizat, pe scurt, discutiile pe care le-a avut cu Victor Ponta. „Am avut o intalnire foarte normala. Am discutat (…) la rece, cum se spune, foarte eficient despre chestiunile legate de refugiati, valul de migratie. M-a informat in privinta catorva chestiuni bugetare, dupa care ne-am despartit. A fost o intalnire de lucru normala”, a lamurit presedintele.

In opinia multora, aceste descrieri ar fi un semn ca liderii celor doua Palate au incercat sa inlature orice urma de tensiune intrezarita in dialogul dintre persedinte si premier, in ultimele zile, si sa continue sa colaboreze colaborarea institutionala.

Cititi si: Ponta, primele concluzii despre intalnirea cu Iohannis: deschidere totala pentru dialog, respect reciproc

Precizari si din directia Cotrocenilor, dupa discutiile dintre Iohannis-Ponta

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger