AcasăPoliticaIohannis a anuntat ca PNL da in judecata Guvernul, in cazul ordonantei...

Iohannis a anuntat ca PNL da in judecata Guvernul, in cazul ordonantei care modifica legea alegerii presedintelui

Klaus Iohannis

Liderul liberalilor a anuntat, marti, intentia PNL de a da in judecata Executvivul, cerand in instanta anularea Ordonantei 45 din 2015, care modifica legea privind organizarea alegerilor prezidentiale, sustinand ca modificarile ar favoriza votul multiplu.

Klaus Iohannis

Iohannis a anuntat ca liberalii vor ataca in justitie aceasta ordonanta, fara ca acest lucru sa insemne ca il acuza pe Ponta de vreo incercare de a frauda alegerile. „Nu poate Guvernul, condus de viitorul candidat la prezidentiale, sa modificce cu foarte putine luni inainte de alegeri legislatia care se refera tocmai la aceste alegeri. Victor Ponta, prin instrumentele guvernamentale, si-ar crea un avantaj competitional. (..) Nu il voi acuza niciodata pe Ponta de incercarea de a frauda alegerile”, a sustinut Iohannis.

Actualul premier si-a anuntat, zilele trecute, intentia de a intra in cursa pentru Cotroceni, din partea partidului pe care il conduce, PSD, in timp ce liderul PNL este prezidentiabilul liberalilor la alegerile din toamna, urmand ca, saptamana viitoare, cel mai probabil, liberalii si democrat-liberalii sa decida daca primarul Sibiului va fi candidatul unic al aliantei electrorale, ori il vor arunca in aceasta lupta pe Catalin Predoiu.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger