Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Invocand persecutia politica, n-ar vrea sa fie extradat

Invocand persecutia politica, n-ar vrea sa fie extradat

Autor:

Aflat de mai multe spatamani in custodia oamenilor legii sarbi, fostul parlamentar a ajuns vineri, pentru prima oara, in fata magistratilor de la Belgrad, pentru audieri in chestiunea extradarii solicitate de catre autoritatile romane.

 

sebastian ghita 349x500 Invocand persecutia politica, n ar vrea sa fie extradatDin cate anunta televiziunile de stiri, a fost adus cu o duba la sediul instantei. Unde, conform RTV, postul TV fondat chiar de catre Sebastian Ghita, afaceristul le-ar fi spus magistratilor ca nu ar vrea sa fie extradat si a invocat faptul ca ar fi “persecutat politic”.

Mai mult, pe langa faptul ca audierea in fata completului din Camera Preliminara de la Belgrad a durat circa doua ore, s-a mai aflat faptul ca apararea legala a lui Ghita ar cere pentru clientul lor cercetarea sub o masura mai blanda decat cea actuala, si anume plasarea sub arest la domiciliu. In acest ultim caz nu s-a luat inca o decizie.

Intre timp, va amintim ca fostul parlamentar Sebastian Ghita a fost localizat in capitala sarba in noaptea de 13 spre 14 aprilie, la momentul respectiv acesta aflandu-se impreuna cu fratele sau.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!