Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Intrebarea esentiala a premierului catre ministrul Educatiei, despre manuale

Intrebarea esentiala a premierului catre ministrul Educatiei, despre manuale

Autor:

Mihai Tudose a dat cat se poate de clar de inteles ca nu vrea sa mai auda, in toamna, adica la inceput de an scolar, ca sunt probleme cu manualele.

 

sedinta guv Intrebarea esentiala a premierului catre ministrul Educatiei, despre manualeDand de inteles ca nu e strain de discutiile care, in ultimii ani cel putin, au tot presarat perioadele din preajma deschiderii scolilor, premierul a vrut sa afle de la noul sef de la Educatie ce are de cand sa faca si daca “e vreo sansa sa fim primul guvern care, in 10 ani sau cat or fi, sa nu mai aiba pe 15 septembrie celebrul scandal al manualelor, care nu sunt cand incepe anul”.

Drept raspuns, Liviu Pop s-a grabit sa il asigure pe seful Executivului ca subiectul “e prioritatea zero, daca o pot numi asa, a mandatului meu” si ca “avem in momentul de fata licitatia in desfasurare”. “In 11 septembrie, pentru prima data, asa cum ati spus, sa avem manualele pe noile programe scolare pentru copiii de clasa a V-a care, sa nu uitam, de 5 ani de zile au avut tot timpul probleme, atunci cand au inceput”, a adaugat Pop.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!