Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Intra in vigoare suspendarea beneficiilor pentru “detinutii scriitori”. Ordonanta e in Monitorul Oficial

Intra in vigoare suspendarea beneficiilor pentru “detinutii scriitori”. Ordonanta e in Monitorul Oficial

Autor:

Dupa zile intregi de controverse pe tema asa-numitilor “detinuti scriitori”, cum au ajuns sa fie cunoscuti in opinia publica, si a cartilor cu valoare stiintifica mai mica sau mai mare, s-a oficializat o masura care nu e privita deloc cu ochi buni de catre ceo care isi puneau speranta ca, daca semneaza carti care sunt validate drept lucrari stiintifice, pot beneficia de o reducere a pedepsei, in vederea eliberarii cat mai rapide din spatele gratiilor.

 

monit Intra in vigoare suspendarea beneficiilor pentru detinutii scriitori. Ordonanta e in Monitorul OficialTextul Ordonantei de urgenta “pentru suspendarea art. 96 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal” figureaza, negru pe alb, de marti incepand, in Monitorul Oficial.

Odata publicata, marti, in M.O., ordonanta de urgenta emisa de Executiv in urma cu aproximativ o saptamana, prin care se suspenda aplicarea prevederilor articolului conform carora o persoana privata de libertate care scria o lucrare stiintifica in regim de detentie putea beneficia de o facilitate, in sensul reducerii cu 30 de zile a pedepsei cu executare, prevederea devine aplicabila. Ar mai fi de precizat faptul ca OUG in cauza ramane valabila pana la 1 septembrie.

sursa foto: spatiulconstruit.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!