AcasăPoliticaIntra in vigoare prevederile Legii antifumat. Ce le-a cerut Ciolos celor de...

Intra in vigoare prevederile Legii antifumat. Ce le-a cerut Ciolos celor de la Palatul Victoria!

In conditiile in care, odata ce vor intra in vigoare, prevederile Legii antifumat se vor aplica inclusiv pentru reprezentantii Guvernului si pentru cei care lucreaza la Palatul Victoria, premierul ‘i-a invitat’ sa-si ia adio de la gandul ca vor mai putea aprinde o tigara in interiorul cladirii in care functioneaza sediul Executivului.

„Incepand de saptamana aceasta se aplica Legea antifumat inclusiv in cladirea Guvernului si o sa va invit sa nu mai fumati nicaieri in interior, in incinta Palatului Victoria. O sa va rog, domnule secretar general, sa gasiti undeva afara un loc care sa fie amenajat si unde doritorii sa poata sa fumeze respectand legislatia”, a fost primul lucru pe care l-a precizat seful Guvernului, la debutul sedintei saptamanale a Cabinetului pe care il conduce.

Insa tot pe acelasi subiect, Dacian Ciolos a explicat ca a fost pus la punct un „ghid de informare”, in cadrul caruia se explica felul in care se aplica aceasta lege, ghid care, din cate a precizat premierul, va fi disponibil si online.

Trebuie spus ca Legea – care intra in vigoare joi- prevede amenzi pentru cei care fumeaza in spatiile publice inchise, fie ca este vorba despre birouri, incinte ale unor unitati spitalicesti sau educationale.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger