Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Intalnire Bodog- Grindeanu. Ministrul Sanatatii a ajuns la Guvern

Intalnire Bodog- Grindeanu. Ministrul Sanatatii a ajuns la Guvern

Autor:

Florian Bodog a ajuns, luni in jurul pranzului, la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu premierul.

 

ministur premier 2 Intalnire Bodog  Grindeanu. Ministrul Sanatatii a ajuns la GuvernLa discutiile de la Sediul Guvernului, incepute la ora 12, participa si reprezentanti ai unor companii farmaceutice.

Intrevederea are loc in plina controversa intre seful de la MS si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul MAI, Raed Arafat, in privinta achizitiei de ambulante. De altfel, inca din cursul zilei precedente, seful Guvernului a intervenit si a spus ca urmareste situatia si are de gand sa ajunga la aceeasi masa a discutiilor, cu Bodog si Arafat, dar si cu ministrul de Interne, Carmen Dan.


1 Comentariu la Intalnire Bodog- Grindeanu. Ministrul Sanatatii a ajuns la Guvern

  1. ion

    Despre ce controversa vorbim? Arafat stie una si buna: vrea sa ramana unic si providential cel putin pentru arealul nostru geographic, ceea ce este dezgustator. Personajul devine contondent pentru oricine nu “serveste“ idealul mai sus precizat,straine fiindu-i concepte macar de: disciplina vectorizata ascendent (el este doar secretar, pe cand dl Bodog-departe de a ma fi convins professional- este totusi ministru), respect pentru aproapele, buna credinta,etc., etc.
    Asa ca poate se termina delirul acesta idolatru fata de Arafat!!! Mai mult, poate “s-o gasi“ cineva sa-l intrebe mai aplicat despre toate esecurile in care s-a dorit magnific…ca si despre “apucaturile“ sale reformatoare din MAI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!