Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Indiciul oferit de Dragnea: Propunerea de premier, membru PSD “nu de o zi, doua”

Indiciul oferit de Dragnea: Propunerea de premier, membru PSD “nu de o zi, doua”

Autor:

Pe langa faptul ca a anuntat faptul ca liderul de la Cotroceni e de acord sa primeasca, miercuri, la consultari, o delegatie comuna PSD-ALDE, liderul social-democrat a dezvaluit un detaliu pretios in privinta numelui celui cu care vor merge la discutiile cu Iohannis, in postura de propunere de premier.

 

dragnea1 rica petrescu Indiciul oferit de Dragnea: Propunerea de premier, membru PSD nu de o zi, douaAstfel ca, dupa ce a reamintit ceea ce subliniasera si deunazi, dupa semnarea protocolului de colaborare PSD-ALDE, si anume ca social-democratii vor veni cu candidatul de prim-ministru, iar propunerea va avea sustinerea ALDE, Liviu Dragnea a subliniat ca nominalizarea va viza un membru cu state vechi al Partidului Social Democrat. “Da, categoric (…) nu de o zi, doua”, a raspuns Dragnea.

Seful PSD nu a dat nume, la fel cum nu a facut-o nici zilele trecute cand a fost intrebat pe acest subiect. Recent, la un post TV, Dragnea spunea doar ca niciun nume vehiculat in presa – Grindeanu, Fifor etc- nu e cel vizat de propunerea privind viitorul sef de la Palatul Victoria.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!