Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Incepe cursa pentru sefia PNL. Ludovic Orban si Cristian Busoi si-au lansat candidaturile in aceeasi zi

Incepe cursa pentru sefia PNL. Ludovic Orban si Cristian Busoi si-au lansat candidaturile in aceeasi zi

Autor:

La distanta de cateva ore, Ludovic Orban si Cristian Busoi – respectand ordinea in care au facut acest pas – s-au oficializat intentiile de a candida pentru prima functie in cadrul Partidului National Liberal.

 

orban busoi Incepe cursa pentru sefia PNL. Ludovic Orban si Cristian Busoi si au lansat candidaturile in aceeasi ziLudovic Orban s-a descris drept “un om credincios”, care isi iubeste “familia, tara” si un “liberal convins, pana-n maduva oaselor”, ca “niciodata nu a fugit de pe campul de lupta”, descriindu-se drept “un om de echipa”. Planul lui Orban – detaliat in cadrul motiunii sale intitulate “PNL – Forta Dreptei” – este acela de a construi un PNL care sa “aiba forta sa castige toate alegerile de acum incolo”.

La randul sau, Busoi si-a anuntat hotararea de a viza sefia PNL, mentionand din capul locului ca are o vechime de 21 de ani in partidul pe care intentioneaza sa il si conduca. “PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de directie si acesta este lucrul cel mai important care va intampla la Congresul din iunie, dincolo de alegerea unei echipe (…) Cred ca trebuie sa iesim din cutie, sa deschidem ferestrele si sa ne uitam spre electorat (…) Daca PNL nu se schimba, nu va putea invinge PSD”, a anuntat actualul secretar general al formatiunii liberale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!