AcasăPoliticaIn relatia cu Traian Basescu, democrat-liberalii isi pun cenusa in cap: Problema...

In relatia cu Traian Basescu, democrat-liberalii isi pun cenusa in cap: Problema e la noi!

Pedelistii cauta sa faca pace cu presedintele Traian Basescu

Dupa luni bune in care s-au laudat ca se descurca foarte bine si fara sustinerea lui Traian Basescu, pedelistii bat in retragere si incearca sa intre din nou in gratiile presedintelui.

Pedelistii cauta sa faca pace cu presedintele Traian Basescu

Mesajul de pace vine chiar de la varful partidului, mai exact de la prim-vicepresedintele Dorin Florea. Potrivit acestuia, daca  PDL o va lua pe calea cea dreapta, seful statului  va reveni si el la sentimente mai bune. ”Am fost mahnit, la vremea respectiva, ca temele importante ale tarii le-a anuntat presedintele. Nu mi-a cazut bine ca partidul nu si-a facut temele… deci presedintele, pe buna dreptate, fiind un om clar, principial, in momentul in care partidul isi face temele si observa ca are temele facute si e pregatit pentru a discuta corect si credibil cu populatia, sunt absolut convins ca va sti sa aprecieze acest lucru. Problema e la noi!”, a afirmat Florea, precizand ca democrat-liberalii ar trebui sa profite mai mult de gafele actualilor guvernanti.

”PDL trebuie sa faca opozitie, are carne de tun suficienta, la ce balbiiala e. Sunt absolut convins ca populatia i-ar fi dus pe astia de astizi la 10-15 procente. Si alea le ramaneau socialistilor, indiferent ce si cum. Dreapta trebuie sa aiba o expresie, deci lumea trebuie sa recepteze. Acum, lumea e intr-o analiza. Nu are suficiente elemente. (…)Este clar ca populatia inca nu ne-a identificat. Dar este numai o chestiune de timp”, a conchis prim-vicepresedintele PDL.

author avatar
eNational
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger