AcasăPoliticaIlie Sarbu, Iuda lui Nastase?

Ilie Sarbu, Iuda lui Nastase?

Pesedistii banuiesc ca tradatorul este Ilie Sarbu

Pe langa clarificarile pe care a trebuit sa le aduca in instanta, Adrian Nastase a spulberat, doar pe jumatate, misterul lui “Iuda”, afirmand ca tradatorul la care facea referire pe blogul personal nu este Victor Ponta.

Adrian Nastase prefera sa nu dezvaluie identitate celui care l-a vandut

Adrian Nastase refuza sa dezvaluie identitate celui care, in opinia sa, l-a vandut. “Daca doream sa personalizez unele dintre punctele de vedere sau unele dintre chestiunile respective, le-as fi spus atunci”, a raspuns Nastase. La insistentele jurnalistilor, politicianul a spus doar ca nu este vorba de premierul Ponta. “Nu, in niciun caz nu este vorba despre el. (…) Este vorba despre cineva despre care n-am sa vorbesc acum. Sa fiu foarte sincer, prefer sa nu ma uit inapoi la unele dintre lucrurile ce m-au afectat de-a lungul ultimelor luni”, a mai spus Adrian Nastase.

Pesedistii banuiesc ca tradatorul este Ilie Sarbu

Subiectul a fost insa preluat din zbor de social-democrati, o parte dintre acestia incercand sa identifice personajul negativ din povestea fostului premier. “Sigur se refera la Ilie Sarbu. Inainte sa fie arestat, au existat unele informatii potrivit carora Sarbu i-ar fi oferit capul lui Nastase pe tava lui Traian Basescu”, ne-a declarat un parlamentar PSD. Acesta a amintit si de episodul din luna aprilie, cand senatorul PSD Valer Marian a dezvalui ca Ilie Sarbu isi dorea ca Adrian Nastase “sa fie tinut in inchisoare pana dupa congresul partidului”.

author avatar
Adelina Ionicel
1.066 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger