AcasăPoliticaIlie Nastase intra pe teren cu Traian Basescu

Ilie Nastase intra pe teren cu Traian Basescu

Ilie Nastase viseaza sa se bata cu Traian Basescu pentru Primaria Bucurestiului

Ilie Nastase sustine ca va candida la Primaria Capitalei, asa cum ii cere partidul sau, UNPR, doar daca intra si Traian Basescu in cursa.

Ilie Nastase viseaza sa se bata cu Traian Basescu pentru Primaria Bucurestiului

”Eu nu mi-am pus in gand sa candidez la Primarie. Daca Basescu ar candida, atunci as candida si eu. Pentru ca vreau sa-l bat pe Basescu. Cred, totusi, ca el nu va candida. M-am nascut in Bucuresti, iubesc Bucurestiul”, a declarat fostul tenisman Ilie Nastase – senator UNPR in prezent.

Traian Basescu

Ideea (de a candida – n.r.) nu mi-a venit mie, partidul meu m-a propus. Cineva care a avut toate functiile posibile in statul asta si inainte de Revolutie si dupa, mai ales, nu mai cred ca…. Cred ca dansul (Traian Basescu – n.r.) este prafuit si bagat intr-un sertar pe undeva si cred ca nu mai are nicio sansa. Daca ar candida si ar pierde contra mea sau a altui candidat, cred ca ar pierde si partidul creat de dansul”, a completat Ilie Nastase. Reamintim ca acesta s-a mai batut pentru Primaria Capitalei, in 1996, in numele PSD-ului, dar a fost infrant de Victor Ciorbea (CDR).

author avatar
Simona Badulescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger