Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ii pare o “ofensa” lipsa ministrului Finantelor de la votul Legii salarizarii

Ii pare o “ofensa” lipsa ministrului Finantelor de la votul Legii salarizarii

Autor:

Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca seful PSD-ului a fost total nemultumit de faptul ca Sorin Grindeanu si Viorel Stefan nu au fost prezenti in sala, in ziua in care s-a votat Legea salarizarii unitare, de vreme ce insusi Dragnea a mers la tribuna si a subliniat ca e o “problema” ca ministrul Finantelor a lipsit si ca ar fi fost “bine” ca premierul sa fi asistat la vot.

 

13508931 1088293881249358 2666871954013414782 n dragnea 720x480 Ii pare o ofensa lipsa ministrului Finantelor de la votul Legii salarizariiDupa ce a iesit din sala de plen, liderul social-democrat s-a ferit sa spuna ce risca Stefan pentru absenta de la Parlament. “Asa ceva nu se face, cred ca este o ofensa”, a subliniat Dragnea. “As vrea sa nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a intristat foarte mult aceasta atitudine, pentru ca vorbim de o lege care schimba complet istoria Romaniei (…) o lege la care s-a lucrat intens (…) pentru ca in final aceasta lege sa reuseasca sa puna ordine in sistem (…) m-as fi bucurat ca astazi sa fie prezent tot Guvernul in Parlament, dar probabil ca au fost evenimente mai importante”, a continuat Dragnea.

Chiar si asa, intrebat daca se poate vorbi despre o ruptura, seful PSD a negat ideea: “Hai sa fim seriosi, 90 si ceva la suta din Guvern a fost in sala”.

Va amintim ca Legea salarizarii unitare va merge la Cotroceni, dupa ce a fost votata, miercuri, in Camera Deputatilor, cu 188 de voturi “pentru” si 28  “impotriva”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!