AcasăPoliticaIeri au discutat in plen. Azi, Basescu a lansat un atac virulent...

Ieri au discutat in plen. Azi, Basescu a lansat un atac virulent la adresa lui Nastase

Doar o zi a trecut de cand fostul sef al statului si ex-premierul Adrian Nastase fusesera vazuti discutand – in cateva randuri, inclusiv la prezidiul salii de plen, inainte ca seful Comisiei Europene sa se adreseze senatorilor si deputatilor romani – Traian Basescu a lansat sageti in directia fostului prim-ministru.

Dupa ce ironia sortii – sau o eroare de protocol – au facut ca Basescu si Nastase, doi vechi adversari politici, sa aiba locuri unul langa celalalt in sala de plen, cu prilejul sedintei solemne la care a fost prezent Junker, intors la taste, actualul senator si sef al PMP si-a spus punctul de vedere cand vine vorba de lupta anticoruptie, oprindu-se, printre altii, asupra fostului lider PSD cu care deunazi se aflase fata in fata, la Parlament.

Iar daca la nivel de discutii face to face animozitatile au parut a fi mascate cu brio, macar de ochii lumii, de aceasta data, a se citi in cazul mesajului transmis pe Facebook de catre fostul sef de stat, lucrurile au stat cu totul altfel. „Combaterea coruptiei pare a fi aproape compromisa din punct de vedere al imaginii. (…) Din cauza decredibilizarii combaterii coruptiei, un individ instruit, dar putred de corupt si las, de teapa lui Adrian Nastase, a ajuns sa para azi un nedreptatit, uitand ca era „Bombo de care fugeai in Congo” sau „Nastase, sapte case”. Norocul lui ca Matusa Tamara nu poate depune marturie, iar Petrache si Bittner au „uitat” sa-i mai inapoieze averea „imprumutata””, a scris Traian Basescu pe reteaua de socializare.

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger