AcasăPoliticaIa sau nu in calcul o eventuala demisie din fruntea Senatului? Ce...

Ia sau nu in calcul o eventuala demisie din fruntea Senatului? Ce spune Tariceanu!

Desi – in mod surprinzator pentru cei mai multi- insusi presedintele executiv al ALDE l-ar vedea debarcat de la sefia Senatului, pe motiv ca este anchetat intr-un dosar penal, Calin Popescu Tariceanu da de inteles ca nu are de gand sa plece urechea la o asemenea cerere.

In conditiile in care deunazi i s-a cerut sa plece din fruntea Senatului, dar nu de oriunde, ci chiar din directia unui lider al formatiunii in fruntea careia se afla presedintele Camerei Superioare a Parlamentului, Tariceanu a ales sa dea un raspuns acestei solicitari neasteptate. Atat pentru opinia publica, dar mai ales pentru reprezentantii ALDE.

„Exista si varianta sa face toate jocurile pe care PNL le doreste, dar eu cel putin – pana la acest moment- nu sunt dispus”, a ales sa raspunda Tariceanu, citat de rtv.net, acestei provocari neasteptate venite chiar din tabara ALDE, mai precis din partea senatorului Vasile Nistor.

In alta ordine de idei, Tariceanu a explicat cat se poate de clar ca nu are de gand sa propuna excluderea lui Nistor, pe motiv ca nu e adeptul unor astfel de masuri, adaugand ca sprijina exprimarile libere ale punctelor de vedere. „Cred ca intr-un partid liberal fiecare este liber sa vorbeasca, dar ar fi de dorit sa si gandeasca”, a conchis transant presedintele Senatului.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger