Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ia in calcul Grindeanu sa aduca un tehnocrat la Justitie? Raspunsul premierului!

Ia in calcul Grindeanu sa aduca un tehnocrat la Justitie? Raspunsul premierului!

Autor:

In conditiile in care s-a tot speculat faptul ca se va produce o schimbare la varful Ministerului Justitiei, dupa pasul inapoi facut in cazul OUG 13, un raspuns in acest sens urmand sa fie aflat, insa, abia dupa ce se va da votul pe motiunea indreptata asupra Guvernului, premierul a sporti, practic, misterul in privinta deciziei pe acest subiect.

 

premier 532x500 Ia in calcul Grindeanu sa aduca un tehnocrat la Justitie? Raspunsul premierului!

Astfel, cu doar o zi inainte sa aiba acea discutie lamuritoare cu Florin Iordache, actualul sef de la Ministerul Justitiei, pe fondul abrogarii Ordonantei 13, primul-ministru spune, cu subiect si predicat, ca “stie ce trebuie sa faca”. “Voi avea o discutie maine (miercuri – n.r.) dupa motiunea de cenzura sa-mi spuna exact. Eu mi-am format parerea si ceea ce trebuie sa fac”, a mentionat primul-ministru.

Pe fondul acestui raspuns, in clipa in care a fost intrebat daca i se pare ca ar fi o solutie un om politic sau, mai degraba, un independent, in sensul de tehnocrat, Grindeanu a dat un raspuns evaziv, insa nu a exclus categoric aceasta varianta. “Nu stiu. Poate fi una din abordari, o sa vedem in perioada urmatoare”, a afirmat seful de la Palatul Victoria.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!