Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ia in calcul demisia? Raspunsul lui Sorin Grindeanu!

Ia in calcul demisia? Raspunsul lui Sorin Grindeanu!

Autor:

Chiar daca se afla in capitala Frantei, intr-o vizita oficiala, Sorin Grindeanu n-a fost ocolit de intrebari ce tin de situatia de pe scena politica autohtona.

 

premier 1 Ia in calcul demisia? Raspunsul lui Sorin Grindeanu!Cum in ultima vreme se vorbeste intens despre posibile schimbari la nivelul actualei echipe guvernamentale, dar si pe fondul nemultumirilor exprimate – din directia PSD-ului – la adresa unor ministri si inclusiv a sa, in calitate de premier, Sorin Grindeanu a fost intrebat, concret, daca se gandeste sa paraseasca fotoliul de lider la Palatul Victoria. Mai exact, daca exclude o demisie.

Raspunsul prim-ministrului a fost urmatorul: “eu nu vorbesc de lucruri si  nu vreau sa fac speculatii, asa cum v-am spus. Imi doresc ca activitatea guvernului, si tot timpul e loc de mai bine, sa fie imbunatatita. S-a facut foarte multe lucruri bune, in continuare trebuie sa facem lucruri bune si acesta este rolul meu, al echipei, si nu doar, al celor care ne sustin in coalitie si in parlament. Din aceasta perspectiva privesc lucrurile”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!