Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » I-ar da Zmeura de Aur Legii salarizarii. Gorghiu: A cata oara Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul?

I-ar da Zmeura de Aur Legii salarizarii. Gorghiu: A cata oara Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul?

Autor:

Fosta sefa a liberalilor s-a dezlantuit la adresa adversarilor politici, pesedistii, pe fondul deciziei de a amana, cu aproape o saptamana, depunerea la Parlament a Legii salarizarii unice pentru bugetari.

 

alina gorghiu 2 I ar da Zmeura de Aur Legii salarizarii. Gorghiu: A cata oara Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul?Motiv pentru care a trecut la comparatii deloc flatante pentru tabara PSD. “Daca legea salarizarii unice ar fi film, ar lua Zmeura de Aur!”, a scris Gorghiu pe Facebook, luni dupa-amiaza, cu referire la antiteza Oscarurilor din lumea filmului.

Actualul deputat liberal i-a luat in vizor atat pe seful PSD, Liviu Dragnea, cat si pe ministrul social-democrat al Muncii, Olguta Vasilescu. “Legile PSD – avioane de hartie catapultate din Kiseleff. A cata oara PSD se joaca cu mintile alegatorilor? A cata oara dna Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul? Eu nu mai stiu sa numar de cate ori dl Dragnea isi arata public propriul guvern cu degetul pentru ca nu-i asa, domnia sa, stie mai bine cum e treaba cu programul de guvernare”, a notat, printre altele, liberala.

Reactia sa vine pe fondul anuntului facut de Liviu Dragnea pe acest subiect. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!