AcasăPoliticaI-ar da Zmeura de Aur Legii salarizarii. Gorghiu: A cata oara Olguta...

I-ar da Zmeura de Aur Legii salarizarii. Gorghiu: A cata oara Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul?

Fosta sefa a liberalilor s-a dezlantuit la adresa adversarilor politici, pesedistii, pe fondul deciziei de a amana, cu aproape o saptamana, depunerea la Parlament a Legii salarizarii unice pentru bugetari.

Motiv pentru care a trecut la comparatii deloc flatante pentru tabara PSD. „Daca legea salarizarii unice ar fi film, ar lua Zmeura de Aur!”, a scris Gorghiu pe Facebook, luni dupa-amiaza, cu referire la antiteza Oscarurilor din lumea filmului.

Actualul deputat liberal i-a luat in vizor atat pe seful PSD, Liviu Dragnea, cat si pe ministrul social-democrat al Muncii, Olguta Vasilescu. „Legile PSD – avioane de hartie catapultate din Kiseleff. A cata oara PSD se joaca cu mintile alegatorilor? A cata oara dna Olguta Vasilescu ne duce cu zaharelul? Eu nu mai stiu sa numar de cate ori dl Dragnea isi arata public propriul guvern cu degetul pentru ca nu-i asa, domnia sa, stie mai bine cum e treaba cu programul de guvernare”, a notat, printre altele, liberala.

Reactia sa vine pe fondul anuntului facut de Liviu Dragnea pe acest subiect. DETALII AICI.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger