AcasăPoliticaGruparea Chiliman-Moisescu resusciteaza PNTCD-ul

Gruparea Chiliman-Moisescu resusciteaza PNTCD-ul

Vlad Moisescu va pune umarul la salvarea PNTCD-ului condus de Aurelian Pavelescu

Pentru ca  nu a reusit sub nicio forma sa scoata PNTCD-ul din coma profunda in care se afla de ani buni, liderul formatiunii, Aurelian Pavelescu, a apelat la ajutor din import.

Vlad Moisescu va pune umarul la salvarea PNTCD-ului condus de Aurelian Pavelescu

Dupa mai multe esecuri (vezi Alianta Romania Dreapta sau Alianta Dreptate si Adevar), Pavelescu s-a gandit sa se intareasca folosind expertiza unor oameni politici ca Vlad Moisescu si Andrei Chiliman. Ca acest lucru sa fie posibil, presedintele PNTCD i-a invitat pe fondatorii Initiativei Romania Liberala sa-si puna semnatura pe ”un document special”. ”Acest protocol intre PNTCD si IRL e semnat in perspectiva Congresului extraordinar al PNTCD care a fost convocat pentru 2 noiembrie, data la care membri ai Initiativei Romania Liberala vor fi cooptati in conducerea nationala a PNTCD. E vorba despre un proiect comun de relansare a PNTCD impreuna cu partenerii de la IRL”, a declarat Aurelian Pavelescu, recunoscand practic ca nu este capabil sa salveze partidul de unul singur.

La randul sau,  liderul IRL Vlad Moisescu a precizat ca, in urma acestui protocol, PNTCD devine ”expresia politica ” a Initiativei Romania Liberala. ”IRL se angajeaza in proiectul relansarii PNTCD pentru ca impartasim valori comune si viziuni comune asupra viitorului Romaniei”, a conchis Moisescu.

[poll id=”621″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger