Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu transeaza subiectul: n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Ponta si PSD

Grindeanu transeaza subiectul: n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Ponta si PSD

Autor:

Premierul pare sa se fi saturat sa fie intrebat despre chestiuni ce tin de fostul sef al Guvernului ori despre declaratiile acestuia din urma sau despre aspecte ce tin de PSD.

 

grindeanu Grindeanu transeaza subiectul: n o sa mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Ponta si PSDCel putin asta a dat de inteles Grindeanu vineri la amiaza, cand, plecat din Capitala, a pus accent pe faptul ca a avut intalniri “foarte bune in Dambovita”.

Dupa ce a sustinut ca s-a intalnit ultima oara cu Ponta “acum vreo luna jumatate”, dar si ca nu a mai avut “recent” discutii cu fostul prim-ministru pesedist, Grindeanu a parut dornic sa abandoneze subiectul. “Va spuneam ca n-am m discutat cu dansul (Ponta-n.r) de 3 saptamani – o luna, e fost presedinte al partidului, membru al PSD, dar n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Victor Ponta si PSD”, a replicat seful de la Palatul Victoria.


2 comentarii to Grindeanu transeaza subiectul: n-o sa-mi ocup timpul astazi doar a raspunde despre Ponta si PSD

  1. cobe

    Toate farafastacurile pe care le face pontakul sunt ca urmare a santajului facut de binom,trinom etc. cu dosare astfel doreste sa scape mai usor,eventual cu condamnare cu suspendare,plus frustrarile pe care le are urmare a greselilor marete faptuite in perioada cat a fost prim-ministru.

  2. florin

    Ponta dupa ce si-a dat demisia pe Facebook ,acum cind sta pe margine, vede ca nu mai valoreaza nimic.
    El are ambitii desarte .Bai Ponta acum esti muritor de rind,cind ai fost prim-ministru ai facut numai jumatati de masura,pentru ca voi astia din sistem nu stiti sa pierdeti
    Acum, dute la guvern si striga REZIST si string dincur


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!