Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu: te simti tinta in momentul in care te simti vinovat

Grindeanu: te simti tinta in momentul in care te simti vinovat

Autor:

Pe fondul aparitiei inregistrarilor atribuite sefei DNA-ului, si a fragmentului cu prespusa cerere “sa ajungem la prim-ministru”, Sorin Grindeanu a fost intrebat, in urma cu scurta vreme, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul Guvernului, dupa motiune, daca se simte “tinta a DNA-ului in aceste conditii”.

 

gdinddd Grindeanu: te simti tinta in momentul in care te simti vinovat“Te simti tinta in momentul in care te simti vinovat. Am vazut ca unii lupta cu Sistemul (…) te simti in momentul in care, repet, ai ceva de ascuns sau te simti vinovat ca ai facut anumite lucruri ilegale”, a raspuns premierul.

Grindeanu a adaugat ca i se pare firesc ca sa se clarifice unele aspecte legat de aceste inregistrari si ca e “treaba Ministerului Justitiei, a Inspectiei Judiciare sa vada (…) cat e real”. “Cred ca am clarificat faptul ca in perioada 2008-2012 cat am fost viceprimar al municipiului Timisoara nu am raspuns niciodata de problemele de patrimoniu, n-am niciun fel de semnaturi pe contracte, samd”, a tinut sa puncteze prim-ministrul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!