Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu se declara ingrijorat: Ca orice parinte, vreau sa-i protejez!

Grindeanu se declara ingrijorat: Ca orice parinte, vreau sa-i protejez!

Autor:

Premierul a adus in discutie un subiect foarte sensibil – violenta asupra copiilor. Si a atras atentia asupra efectelor pe care astfel de episoade le pot provoca in sufletele si in existenta celor mici.

 

grind Grindeanu se declara ingrijorat: Ca orice parinte, vreau sa i protejez!“Romania se angajeaza sa faca o prioritate din consolidarea legislatiei si politicilor publice in domeniul luptei impotriva violentei la care sunt supusi copiii (…) Guvernul Romaniei isi exprima astazi angajamentul ca, impreuna cu organizatii din societatea civila, poate opri violenta impotriva copiilor”, a declarat, joi dimineata, actualul sef al Guvernului.

Grindeanu a pus accent pe nevoia de descurajare a violentei, dar si a abuzurilor: “un rau facut unui copil este foarte greu de reparat. Ii poate marca negativ viata. De aceea, este foarte important sa ne concentram si asupra preventiei”.

Premierul a dat si mai multa greutate discursului sau, in momentul in care a facut referire la experienta sa de parinte al unei fetite si al unui baietel. “Ca tata a doi copii pe care ii iubesc va marturisesc faptul ca sunt ingrijorat ca traim intr-o societate care este marcata de violenta, fie ca este pe strada, acasa sau la televizor. Ca orice parinte, vreau sa-i protejez, sa le ofer o educatie corecta si sa le urmaresc dezvoltarea”, a marturisit Sorin Grindeanu, la evenimentul de lansare a Parteneriatului Global Opriti Violenta Impotriva Copiilor, proiect realizat in parteneriat cu UNICEF, dar si de alte organizatii ale societatii civile.

foto: captura youtube    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!