AcasăPoliticaGrindeanu reia ideea, dar cu hashtag: "#dragneademisia"!

Grindeanu reia ideea, dar cu hashtag: „#dragneademisia”!

Deunazi a cerut, verbal, demisia sefului PSD. Vineri, insa, Sorin Grindeanu a ales o alta modalitate, una in trend, la nivel de retele de socializare, si anume transmitand indemnul precedat de celebrul deja hashtag „#”.

Vorbim despre un mesaj-imagine, pe fond negru, pe care a fost inscriptionat, cu alb, mesajul „#dragneademisia”!.

Seara trecuta, acelasi Sorin Grindeanu transmitea, de aceasta data intr-o conferinta sustinuta la Palatul Victoria, ca „in acest moment suntem intr-un blocaj. In consecinta, pana luni ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize. Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu!”, dar si ca „in situatia in care voi constata ca nu pot asigura un Guvern functional (…) atunci imi voi da demisia”.

sursa foto: captura Facebook/Sorin Grindeanu

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari

2 COMENTARII

  1. Oare grinfieanu a consumat mult hashishtag de reactioneaza asa ,deci este prea deochiat,sa vina un cor de babe sa-l descante de urgenta.Cat tupeu sa ai pentru a continua nimic cu un guvern fantoma,o avea spatele asigurat,o avea ceva la cap(dupa operatiile mici de extirpare a petelor de pa fata),fara sprijin parlamentar urmeaza un basm cu personaje mitologice.O vrea dragnea toata puterea,se oftica grind ca nu i se da si lui o parte din ea sau chiar toata,dar cine a adus psd la scorul electoral de la ultimele alegeri,sa fie dictatorul din fruntea psd,parca.

  2. Trebuie să menționez de la început că nu fac politică..însă sunt un fidel urmăritor al scenei politice ,acțiune care ,sincer mă delectează prin comicul de situație și prin ignoranța strigătoare la cer a multor actori ai scenei politice . Nimic mai mai savuros decît discursul fără conținut al fostului prim ministru ,care procentual vorbind , 37,5 % din discurs a fost repeterea pănă la grotesc a numelui inamicului său politic :Din toată așa zis-a-i pledoarie am dedus că singurul lui dușman politic ,este el însuși: Nimic nu te poate dușmăni și ataca mai mult , decît frustrările proprii, infatuarea și plinul de sine ,,,iar Grindeanu dă pe-afară de-atîta frustrare ( a revedea mimica feței, zîmbetul sinistru și grimasele din timpul așa zisului discurs) Un asemenea specimen ,este periculos în orice funcție de conducere … Iar voitele „aluzii” la pregătirea lui profesională comparată cu a altora , nu fac decît să arate caracterul jalnic al personajului .Păcat, păcat pentru un partid aflat la guvernare care nu are posibilitatea de a-și alege lideri lipsiti de „tare ”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger