AcasăPoliticaGrindeanu propune interimari la MAI si Dezvoltare si elibereaza din functie 4...

Grindeanu propune interimari la MAI si Dezvoltare si elibereaza din functie 4 secretari de stat

PSD se declara multumit de prestatia lui Sorin Grindeanu

Pe langa faptul ca, in cursul dupa-amiezii, s-a aflat ca l-a numit pe fostul premier Ponta secretar general al Guvernului, la urechile opiniei publice – si a reprezentantilor PSD – a ajuns, seara trecuta, si informatia ca Sorin Grindeanu vrea vacantarea a doua posturi de ministri.

Este vorba despre functiile de ministru de Interne si al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, aceasta din urma venind „la pachet” cu postura de vicepremier.

In acest sens, din directia Guvernului s-a transmis ca, pe langa faptul ca a trimis Cotrocenilor demisiile acestora si, totodata, propunerea de vacantare a functiilor ocupate, pana la momentul de fata, de catre Carmen Dan si, respectiv Sevil Shhaideh, premierul a trimis si propunerile de numire, a unor sefi interimari. Sorin Grindeanu ar urma sa preia sefia interimara a MAI-ului, iar Augustin Jianu – singurul ministru din Cabinetul Grindeanu care nu s-a raliat colegilor demisionari, aflat in fruntea Min. Comunicatiilor-  functia de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii.

Nu in ultimul rand, e de mentionat ca purtatorul de cuvant al Executivului a anuntat, vineri seara, ca prim-ministrul a eliberat din functie patru secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului -si anume pe Adrian Mladinoiu, pe Tudor Vesta, precum si pe Adrian Marius Dobre si pe Adrian Ionut Gadea, din postura de secretar de stat in Ministerul Muncii si, respectiv, al Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
460 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sorin stamba grinindianul,sau mai bine zis plansisor,este urmasul plangaciosului traian,din imagine lipseste personajul principal al plansului:stolojan sau un inlocuitor.In acest film de oscar(osecur) isi baga tigva si specia denumita de antropologi-pontakul,antedatata la cca 300 de mii de ani ien,cel putin.Sa dispara psd,sa guverneze mutalakul cu cine vrea si sa vedem ce va urma.Apare si dispare mereu unul cu o teasta goala pe ambele parti,care,exact acum 20 de ani zicea ca clasa muncitoare trebuie sa dispara,ce sa vezi aceasta a disparut peste hotare,acum acest personaj,recunoscut prin indicativele Ce Tula Pea se baga vartosat in chestiunea zilei,sa ia si el un maruntis aruncat pe jos de stapanii sai in scarba.Sa vedem maine pe ce se bazeaza dictatorul dragniea pentru a face ordine in propriul partid,cu prea multi acoperiti,lasi,tradatori,la alegeri a fost bun caci i-a adus la guvernare,pacat ca nu a putut sa-i puna pe toti prim-ministri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger