Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu neaga orice tensiune sau disensiune

Grindeanu neaga orice tensiune sau disensiune

Autor:

Cum in ultima perioada s-a tot speculat pe tema unor posibile tensiuni dintre seful Guvernului si colegii sai, intrebat concret daca se pune problema de asa ceva, Sorin Grindeanu a negat categoric aceasta varianta.

 

15940781 1224360110986279 3589833715898477155 n premier 500x500 Grindeanu neaga orice tensiune sau disensiuneA facut aceasta precizare la finele discutiilor avute, marti in jurul pranzului, cu ministrul Viorel Stefan, la sediul Ministerului Finantelor. Prilej cu care a precizat ca evaluarea activitatii ministrilor continua – atat la nivel de premier, cat si de Coalitie – si admis ca la unele ministere “ritmul poate sa fie mai accelerat”. Fara sa faca nominalizari, premierul s-a multumit sa spuna ca le-a transmis deja nemultumirile sale celor vizati de aceasta concluzie.

Daca tot a venit vorba despre ministri, Grindeanu a lamurit si speculatiile cum ca intre cel dintai si colega sa de Guvern, sefa de la Ministerul Muncii, ar fi aparut neintelegeri. “Am vazut in ultimele 10 minute si eu si dl ministru ca discutia se duce in cu totul alta parte. Domnul ministru a discut cu Lia Olguta Vasilescu tot ceea ce e sustinut – si a prezentat public, ieri, dna ministru – a prezentat public punctul de vedere care este sustinut si de ministrul Finantelor. Deci nu este niciun fel de disensiune”, a conchis Sorin Grindeanu.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!