Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americani

Grindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americani

Autor:

Cum s-a tot speculat ca ar fi primit un “to-do-list” in cadrul intrevederii avute deunazi, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Consiliului de Afaceri Americano-Roman, ceea ce s-ar traduce printr-o “foaie de parcurs” cu anumite “ghidaje”, Sorin Grindeanu a tinut sa lamureasca personal speculatiile.

 

15027431 1161794403896532 1185686022997355877 n grindeanu 720x480 Grindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americaniMai exact, a anuntat, intr-un mesaj pe o retea de socializare, ca scrisoarea respectiva – adresata si presedintelui SUA- nu ar contine nimic altceva decat recomandari pentru Executivul de la Bucuresti, dar si pentru administratia de dincolo de Ocean. grind 2 651x500 Grindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americani“Vad ca unii insista ca ieri am primit un to-do-list de la partenerii din Consiliul de afaceri Americano-Roman. Postez, mai jos, primul paragraf din scrisoarea transmisa Presedintelui Trump si mie, alaturi de documentul intitulat Calea spre Prosperitate”, anunta, in prima faza Grindeanu, pe Facebook.

“NU e to-do-list. Sunt recomandari, pentru administratia americana si pentru guvernul roman, ambele aflate la inceput, in vederea imbunatatirii relatiilor economice si comerciale. Daca nu e clar nici asa, avem traducere la Guvern”, insista sa lamureasca premierul.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!