AcasăPoliticaGrindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americani

Grindeanu lamureste cum e cu recomandarile de la americani

Grindeanu, doar cuvinte de multumire pentru Dranea ca l-a adus la guvernare

Cum s-a tot speculat ca ar fi primit un „to-do-list” in cadrul intrevederii avute deunazi, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Consiliului de Afaceri Americano-Roman, ceea ce s-ar traduce printr-o „foaie de parcurs” cu anumite „ghidaje”, Sorin Grindeanu a tinut sa lamureasca personal speculatiile.

Mai exact, a anuntat, intr-un mesaj pe o retea de socializare, ca scrisoarea respectiva – adresata si presedintelui SUA- nu ar contine nimic altceva decat recomandari pentru Executivul de la Bucuresti, dar si pentru administratia de dincolo de Ocean. „Vad ca unii insista ca ieri am primit un to-do-list de la partenerii din Consiliul de afaceri Americano-Roman. Postez, mai jos, primul paragraf din scrisoarea transmisa Presedintelui Trump si mie, alaturi de documentul intitulat Calea spre Prosperitate”, anunta, in prima faza Grindeanu, pe Facebook.

„NU e to-do-list. Sunt recomandari, pentru administratia americana si pentru guvernul roman, ambele aflate la inceput, in vederea imbunatatirii relatiilor economice si comerciale. Daca nu e clar nici asa, avem traducere la Guvern”, insista sa lamureasca premierul.

foto: Facebook

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger