AcasăPoliticaGrindeanu, la Parlament: nu pot sa raspund la fumigene politice

Grindeanu, la Parlament: nu pot sa raspund la fumigene politice

Seful Guvernului i-a asigurat pe alesii neamului ca atat el, cat si ministrii din Guvernul sau vor veni sa dea lamuriri in Parlament de cate ori le va fi solicitata prezenta si mai ales de cate ori vor fi solicitate explicatii.

O data ce a punctat acest aspect, Grindeanu a trimis prima sageata acida catre liberali, initiatorii demersului care a facut, practic, ca pe agenda sa de lucru din aceasta prima zi a saptamanii sa se afle si o deplasare in plenul Camerei. „Ma uit la colegii din PNL si le voi spune ca voi raspunde la orice critica venita din partea domniilor lor, atata tip cat va fi insotita de argumente reale, dar nu o sa raspund la fumigene politice”, a subliniat premierul, de la tribuna Parlamentului.

Totodata, avand in vizor – in principal – aceiasi adresanti, Grindeanu a amintit ce probleme sunt, cu adevarat, de rezolvat, printre acestea invocand regiunile cu infrastructura problematica, dat si faptul ca in mare masura, in mediul rural, sunt inca gospodarii fara baie in casa. Mai mult, pe un ton ironic, Grindeanu le-a cam recomandat liberalilor sa citeasca OUG 6 si 9, asupra carora si-au manifestat nemultumirea. „Astazi nu vorbim despre economie ori despre situatia din Europa, ci despre Ordonantele 6 si 9”, a tinut sa sublinieze prim-ministrul.

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger