Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu incearca sa linisteasca apele in privinta plafonarii indemnizatiilor: Nu s-a luat inca o decizie

Grindeanu incearca sa linisteasca apele in privinta plafonarii indemnizatiilor: Nu s-a luat inca o decizie

Autor:

Pe fondul reactiilor iscate de posibilitatea unei plafonari a indemnizatiei pentru cresterea copilului, Sorin Grindeanu a parut dornic sa detensioneze situatia.

 

15027431 1161794403896532 1185686022997355877 n grindeanu 720x480 Grindeanu incearca sa linisteasca apele in privinta plafonarii indemnizatiilor: Nu s a luat inca o decizie“Nu este luata nicio decizie din acest punct de vedere (…) si nu exista in acest moment un proiect de acest tip. E doar acel plan de convergenta (…) unde se spune despre posibilitatea plafonarii”, a subliniat premierul, seara trecuta, din capitala Austriei. Totodata, Grindeanu a tinut sa puna ca urmeaza sa fie analizata oportunitatea unei astfel de posibilitati.

Declaratiile premierului au venit la cateva ore dupa ce seful PSD declara ca nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor, ca reactie la declaratiile ministrului Muncii pe acest subiect, cu referire la faptul ca ar exista varianta instituirii unui plafon cuprins intre 5 si 10 mii de lei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!