AcasăPoliticaGrindeanu ii da replica lui Ciolos, dupa recomandarea "incercati sa guvernati transparent!"

Grindeanu ii da replica lui Ciolos, dupa recomandarea „incercati sa guvernati transparent!”

Premierul e pregatit ca de Paste sa strige „Bugetu' a-nviat!”

Schimb de replici intre fostul si actualul prim-ministru. La cateva ore de cand predecesorul sau la sefia Palatului Victoria il indemna sa incerce sa guverneze „transparent”, Sorin Grindeanu a ales sa ii transmita la randul sau un mesaj.

In prima faza, Dacian Ciolos a fost cel care a ales sa comenteze o afirmatie a premierului in exercitiu, pe tema atragerii de fonduri europene. „Domnul Sorin Grindeanu nu reuseste, dupa aproape doua luni de guvernare, sa iasa din logica unor afirmatii false facute de PSD in campania electorala. (…) Greaua mostenire in domeniul fondurilor europene nu exista, domnule Grindeanu, incercati sa guvernati transparent si sa construiti pe baza politicilor si proiectelor demarate anul trecut in loc sa aruncati fumigene usor de demontat precum „zero fonduri europene”.”, i-a transmis predecesorul actualului prim-ministru.

foto: Facebook

In chip de reactie, Grindeanu a facut un comentariu pe aceeasi tema, dupa ce a incheiat o vizita-fulger la Transporturi, ministerul condus de catre Razvan Cuc. „Am vazut o declaratie a fostului prim-ministru Ciolos legata de faptul ca anul trecut s-au atras sume de bani. (…) Noi vorbim de exercitiul bugetar 2014 – 2020. Suntem in 2017, dansul a fost prim-ministru in 2016. Pe exercitiul bugetar 2014 – 2020 e zero. Daca nu stie ca e zero, o sa-i aratam documentele oficiale”, a subliniat Sorin Grindeanu.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger