AcasăPoliticaGrindeanu i-a chemat a doua oara pe sefii Fiscului si Finantelor la...

Grindeanu i-a chemat a doua oara pe sefii Fiscului si Finantelor la Guvern

O noua saptamana, o alta intrevedere Grindeanu-Stefan-Stan, la Palatul Victoria.

Dupa ce vinerea trecuta premierul Grindeanu a pus accent pe nevoia de reformare a ANAF-ului si a anuntat ca seful Fiscului are termen pana marti sa ii prezinte un plan de solutii pe termen scurt, in conditiile in care seful Guvernului i-a cerut acestuia din urma ca Antifrauda sa cresca gradul de colectare a veniturilor bugetare, marti dimineata, de la ora 9, seful Guvernului si Bogdan-Nicolae Stan s-au reasezat la masa discutiilor, la sediul Executivului.

La intrevedere a participat si Viorel Stefan, ministrul Finantelor care, si vinerea trecuta, a fost prezent la sedinta de la Palatul Victoria in care au fost analizata situata incasarilor bigetare din primele doua luni ale anului, dar si alte aspecte ce tin de sfera finantelor.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inainte de a publica un articol, ar trebui sa se stie ca nu Directia Antifrauda se ocupa cu colectarea veniturilor statului, ci Directiile de finante, in speta Administratiile Judetene si structurile din subordine. Toata povestea cu desfiintarea antifraudei este o campanie josnica de discreditare a acestei institutii, care deranjeaza pe multi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger