Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu, gata sa-l invete pe Dragnea sa schieze

Grindeanu, gata sa-l invete pe Dragnea sa schieze

Autor:

Dupa ce sfarsitul de saptamana i-a prins pe social-democrati in sedinta, la Tulcea, ramane de vazut daca, o data ce se schimba sezonul, sedintele ar putea avea loc la munte, in preajma unei partii.

 

grind10 Grindeanu, gata sa l invete pe Dragnea sa schiezeSi spunem asta dupa ce, de la Parlament, in chip de replica la mesajul de pe Facebook al sefului PSD, Sorin Grindeanu s-a oferit, mai in gluma, mai in serios, sa ii explice tainele schiatului. “Eu de exemplu pot sa-l invat sa schieze pe domnul Liviu Dragnea, ca inteleg ca nu sta foarte bine la acest domeniu”, s-a angajat Grindeanu, dupa ce le-a explicat jurnalistilor ca “in zonele de vest nu e asa o preocupare” mersul la pescuit.

peste 546x500 Grindeanu, gata sa l invete pe Dragnea sa schieze

captura Facebook

“In acest sfarsit de saptamana, l-am invatat pe Sorin sa pescuiasca. Marea ruptura intre Parlament si Guvern a avut loc: eu am prins 17 stiuci si el 9😎 Eu cred ca e foarte bine pentru un incepator care nu pusese niciodata mana pe o lanseta”, tinuse sa evidentieze, deunazi, Liviu Dragnea pe Facebook, alaturand mesajului sau mai multe fotografii graitoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!