Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu, dupa evaluare: DNA-ul nu e reprezentat de domnul Negulescu sau de doamna Kovesi

Grindeanu, dupa evaluare: DNA-ul nu e reprezentat de domnul Negulescu sau de doamna Kovesi

Autor:

Ca o reactie la recent comunicatele concluzii ale evaluarii activitatii sefilor DNA si Parchetul General realizate de catre ministrul Justitiei, premierul Grindeanu a sustinut ca, din punctul sau de vedere, institutia responsabila cu lupta impotriva coruptiei ar trebui sa functioneze dincolo de anumite persoane.

 

1914813 105136856228964 7023290 n grindeanu Grindeanu, dupa evaluare: DNA ul nu e reprezentat de domnul Negulescu sau de doamna Kovesi“Lupta anticoruptie sa fie cu adevarat puternica in Romania toate mecanismele trebuie sa functioneze foarte bine, iar mecanismele nu stau si nu sunt legate de persoane. DNA-ul nu e reprezentat de domnul Negulescu sau de dna Kovesi. Este o institutie care trebuie sa functioneze dincolo de anumite persoane fizice”, a conchis Sorin Grindeanu, joi. Mai mult, prim-ministrul a declarat ca e “de acord” cu argumentele prezentate de seful de la Ministerul Justitiei.

Va amintim ca seara trecuta Tudorel Toader a anuntat ca nu propune revocarea din fucntie nici a sefei DNA, nici a Procurorului General Lazar. Mai mult, ministrul a raspuns, in aceasta dimineata, si unor critici. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!