AcasăPoliticaMotiune. Grindeanu, de la tribuna Parlamentului: Nu inteleg de ce suntem astazi...

Motiune. Grindeanu, de la tribuna Parlamentului: Nu inteleg de ce suntem astazi aici

Dupa ce Mihai Fifor a prezentat, in plenul Legislativului, motiunea de cenzura, Sorin Grindeanu a urcat la tribuna, unde a transmis mesajul sau, inainte ca demersul indreptat catre Cabinetul pe care il conduce, dar care a ramas fara sustinerea politica a PSD-ului si ALDE, sa fie dezbatut si supus votului.

„Va spun cat se poate de deschis, eu nu intelg de ce suntem astazi aici, in Parlament. Si cred ca nici romanii nu inteleg. Nu inteleg de ce atat scandal in PSD la nici 6 luni de cand am castigat alegerile cu un scor zdrobitor si lucrurile si guvernarea merg bine”, a declarat Grindeanu, de la tribuna salii de plen.

Vorbind despre „cel mai de neinteles moment”, dar si despre o „criza artificiala”, Grindeanu a sustinut ca au fost doua motive pentru care nu a parasit fotoliul de prim-ministru. „Am luat decizia sa nu demisionez pentru ca faceam doua greseli uriase. A fost si este o decizie extrem de grea, dar am convingerea ca derularea evenimentelor imi vor da dreptate”, a sustinut premierul, ianinte de a afirma ca „PSD risca sa piarda guvernarea si sa ajunga iarasi la decizia presedintelui Klaus Iohannis”, dar si ca „am considerat ca Romania se afla saptamana trecuta la o rascruce”.

„Nu ma tin de scaun, nu ma cred nici salvatorul Romaniei, dar atrag atentia asupra riscului major ca ne puteam intoarce in trecut”, a mai tinut sa sublinieze premierul Grindeanu.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger