AcasăPoliticaGrindeanu, dat afara din PSD

Grindeanu, dat afara din PSD

Ajunsi in situatia de a nu se putea baza pe varianta ca va demisiona de la Palatul Victoria, dupa ce i-a fost retras sprijinul politic Guvenrului pe care il conduce, mai-marii social-democrati au decis sa il dea afara din PSD pe Sorin Grindeanu.

UPDATE: Informatia privind excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD si-a gasit confirmare din directia liderului formatiunii, care a anuntat ca decizia a primit unanimitate de voturi in cadrul CExN-ului de joi. „S-a discutat situatia creata in urma refuzului dlui Sorin Grindeanu de a-si prezenta demisia, de fapt de a respecta decizia celor doua partide”, a anuntat Dragnea, care a adaugat ca „mai multi colegi, foarte multi, au propus excluderea dlui Sorin Grindeanu din calitatea de membru al PSD”, dar si ca „regreta” decizia in cauza. „Daca ar fi dorit sa nu intervina, sa nu se lungeasca aceasta criza politica (…) poate am fi ajuns la o solutie amiabila”, a subliniat liderul pesedist.

––

Propunerea privind excluderea actualului premier din randurile formatiunii social-democrate, din care a subliniat in numeroase randuri ca face parte de 21 de ani, a fost supusa la vot in cadrul CEx-ului inceput joi in jurul orei 14. Varianta ar fi primit majoritatea voturilor conducerii PSD. Ramane ca anuntul oficial sa fie facut la finele reuniunii mai-marilor social-democrati.

Totodata, in cadrul sedintei aflate in plina desfasurare, s-a discutat si varianta ca pesedistii sa initieze o motiune de cenzura la adresa actualului Cabinet.

sursa foto: Facebook

113 afisari

1 COMENTARIU

  1. PSD o sa piara pe mana lui. Oameni care in noaptea alegerilor din 2009, erau in staful lui M.Geoana si apoi s-au dus sa-l tradeze sa falsifice alegerile, ce sa mai caute in politica, este doar mancatorie, nu se mai poate, imi pare rau ca I-am votat acum vreau sa nu mai fie. Asa ceva nu se face. Nu am avut niciodata incredere in L.Dragnea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger