Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!

Grindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!

Autor:

La doar cateva ore dupa ce “National” scria ca “Grindeanu #rezista pentru ca s-a inteles cu Iohannis”, premierul afirma cat se poate de clar, de la Palatul Victoria, ca a discutat cu primul om in stat.

 

16426282 1242619369147368 7228538552797679647 n grind Grindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!Intrebat, concret, daca “de ieri (miercuri) si pana astazi (joi)” a vorbit cu presedintele Iohannis sau intentioneaza, Sorin Grindeanu a raspuns: “am vorbit”. A refuzat, insa, sa spuna in ce moment anume al acestui interval a discutat cu presedintele si nu a dat nici vreun alt amanunt despre respectiva conversatie.

“Sa stiti ceva: cel de ieri si de astazi, asta este adevaratul Sorin Grindeanu”, a ales sa sublinieze prim-ministrul, imediat dupa acea precizare.

Cititi mai mult: Grindeanu #rezista pentru ca s-a inteles cu Iohannis


2 comentarii to Grindeanu confirma: a vorbit cu Iohannis!

  1. zorro

    Este clar ,ca daca a discutat cu JOHANNIS ,acesta ,INTERESAT,i-a spus sa “distruga PSD-ul !!….rusine GRINDEANU!…vei vedea ca TU si PONTA ,v-ati “sinucis politic”!….PSD va merge inainte si va castiga si fara voi ,ca este O FAMILIE!!!!…

  2. cobe

    Grinindieanul s-a dat rau in stamba,sa plangi ca ti s-a tras scaunul de sub tartareata,ca la gradinita,precum traian la stolojan,este o mare realizare.Mai plangacel,nu stiai ca partidul te ridica si tot el te pravaleste daca il tradezi?stia, insa te-ai simtit cu spatele asigurat,sa vedem cat de mult,s-ar putea sa te cocoseze acelasi rucsac plin cu pietre de culoarea unitatii(economice)din care faci parte,ca si pe turces..,pontakul si altii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!