AcasăPoliticaGrindeanu anunta o intalnire cu Toader, inainte de anuntarea deciziei ministrului

Grindeanu anunta o intalnire cu Toader, inainte de anuntarea deciziei ministrului

Premierul e pregatit ca de Paste sa strige „Bugetu' a-nviat!”

UPDATE: Discutia dintre prim-ministrul Grindeanu si ministrul Justitiei a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, cu mai putin de patru ore inainte ca Toader sa anunte public ce anume a constata in cadrul analizei activitatii sefilor DNA si, respectiv, PICCJ.

––

Inainte ca Tudorel Toader sa faca mult-asteptatul anunt in privinta evaluarii activitatii lui Kovesi si Lazar, s-a aflat ca premierul urmeaza sa discute cu seful de la Ministerul Justitiei. Nu oricand, ci inainte de a fi anuntate concluziile analizei.

„O sa ma intalnesc azi cu dl ministru, inainte de conferinta de presa si de evaluarea pe care o va preznta public, am inteles”, a precizat Sorin Grindeanu, miercuri dimineata.

Pana la aceasta ora nu se stie exact cand anume va avea loc aceasta intrevedere. Ce se stie este ca discutia ar urma sa aiba loc inainte de ora 18, cand va incepe declaratia de presa pe care o va sustine Tudorel Toader. Dar si ca va avea loc dupa ce zilele trecute spunea ca i s-ar parea normal ca, inainte ca ministrul Justitiei sa anunte public concluziile analizei activitatii sefilor DNA si ai Parchetului General, sa i le prezinte, in calitatea sa de prim-ministru.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger