Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Grindeanu a discutat deja cu ministrul Justitiei, dupa decizia CCR. Ce au decis in prima faza!

Grindeanu a discutat deja cu ministrul Justitiei, dupa decizia CCR. Ce au decis in prima faza!

Autor:

Dupa hotararea Curtii Cosntitutionale din ziua precedenta, urmata de cea a Ministerului Justitiei -aceea de a stabili un prag in cazul abuzului in serviciu, premierul Grindeanu a anuntat, in urma cu scurta vreme, faptul ca a stat de vorba cu Tudorel Toader pe aceasta tema.

 

17021887 1141312485990672 5301546014787543680 n grindeanu 720x480 Grindeanu a discutat deja cu ministrul Justitiei, dupa decizia CCR. Ce au decis in prima faza!Si ca au ajuns la o prima concluzie – sa astepte motivarea hotararii Curtii Consitutionale. “Am avut o discutie cu domnul Tudorel Toader. A existat si exista o decizie a CCR de ieri (marti-n.r) care se refera la modificari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala si exista o parere a dansului – pe care o impartasesc- sa asteptam motivarea. O sa tinem cont de decizia CCR (..) care e obligatorie”, a subliniat Grindeanu, de la Parlament.

Mai mult, seful Guvernului a precizat ca, in opinia sa, “procedura corecta” de urmat in cazul de fata este cea a unui proiect de lege, avizat la Ministerul Justitiei, iar apoi supus dezbaterii publice, “asa cum a fost si proiectul initial”. Totodata, Grindeanu a spus ca ar vrea sa fie un “proces de consultare cat se poate de tranparent, de deschis, astfl incat proiectul acestei legi sa fie unul de necontestat”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!