AcasăPoliticaGreva spontana a ceferistilor, discutata in sedinta de Guvern

Greva spontana a ceferistilor, discutata in sedinta de Guvern

Premierul e pregatit ca de Paste sa strige „Bugetu' a-nviat!”

Cum sedinta saptamanala a Executivului – aflata in plina desfasurare la momentul de fata – are loc pe fondul unui protest spontan al angajatilor de la CFR Calatori, situatie care afecteaza circulatia a peste 100 de trenuri de pasageri, premierul a vrut sa afle, de la ministrul Transporturilor, cum sta situatia.

Iar Alexandru Cuc a explicat faptul ca si marti seara au fost discutii cu reprezentanti ai acestui sector, pe fondul expirarii, pe 21 martie, a contractului colectiv de munca. Mai mult, oficialul guvernamental a declarat ca reprezentantii CFR au propus semnarea unui acord, pana la aparitia noului contract de munca, aspect refuzat de sindicalisti.

Totodata, seful MT a spus ca s-ar fi primit promisiuni ca nu se va ajunge la greva – lucrur care, in mod evident, nu s-a respectat.

Oficialul de la Palatul Victoria l-a informat, totodata, pe premierul Grindeanu ca, in doar cateva ore, se va aseza din nou la masa discutiilor cu sindicalistii feroviari. „In acest moment urmeaza o noua runda de discutii, la ora 15”, a anutat ministrul Cuc, in cadrul sedintei de Guvern.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger