AcasăPoliticaGorghiu, si 'suparata' si 'catranita' de rezultatul obtinut de liberali in Capitala

Gorghiu, si ‘suparata’ si ‘catranita’ de rezultatul obtinut de liberali in Capitala

Daca pana acum se declara doar „dezamagita” de scorul pe care il are PNL-ul la nivel de Capitala, la recentele alegeri, inainte de sedinta Biroului Politic National menita sa asigure cadrul propice unei analize a acestor aspecte, cu scurta vreme inainte ca aceasta reuniune a liberalilor sa inceapa, Alina Gorghiu a adaugat o serie de alte etichete sinonime ale acestei situatii.

Alina Gorghiu

Sunt dezamagita, suparata, catranita, amarata, de rezultatul pe care PNL l-a obtinut la Bucuresti„, a invocat Gorghiu, ferindu-se sa spuna daca vor mai exista si alte demisii, in afara celor cinci anuntate in decursul orelor trecute, respectiv la nivelul liderilor filialelor de sector ale PNL. Si asta in conditiile in care au fost voci care au cerut si retragerea din functie a actualului secretar general al partidului, Ilie Bolojan.

In alta ordine de idei, desi s-a vehiculat ca ar fi ajuns, in cursul acestei zile, la Cotroceni, alaturi de celalat presedinte al PNL, pentru a discuta cu seful statului in privinta rezultatului alegerilor locale, Alina Gorghiu s-a grabit sa nege speculatiile aparute, pe surse, in acest caz.

Cu toate acestea, a insistat ca o analiza a situatiei si a scorurilor obtinute de liberali la scrutinul din 5 iunie vor fi facute in aceasta dupa-amiaza, in cadrul sedintei Biroului Politic. „N-am avut nicio discutie, dar sper sa am in curand o discutie cu presedintele”, a lamurit Gorghiu, indicand drept posibile subiecte de discutie viitoarea agenda parlamentara.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger