Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Gorghiu nu se lasa cand vine vorba de aspiratiile persoanelor condamnate penal catre functii inalte

Gorghiu nu se lasa cand vine vorba de aspiratiile persoanelor condamnate penal catre functii inalte

Autor:

Decisa sa lamureasca definitiv chestiunea candidatilor cu condamnari penale, Alina Gorghiu a facut un prim pas in acest sens. Adica a depus la Parlament doua initiative legislative prin care se vrea a se reglementa conditiile in care aspiratii la functii inalte, in speta la cea de ales al neamului sau de sef al statului.

 

alina gorghiu Gorghiu nu se lasa cand vine vorba de aspiratiile persoanelor condamnate penal catre functii inalteConcret, fosta sefa a PNL-ului nu vrea ca persoanele condamnate penal – in urma unei decizii definitive- sa se mai poata gandi ca pot ajunge sa se inscrie la alegerile prezidentiale sau parlamentare.

Ideea fusese enuntata de catre Alina Gorghiu inca de acum cateva zile, insa iata ca abia in aceasta saptamana a si inaintat aceste propuneri legislative. “Zic sa transam o data pentru totdeauna aceasta dezbatere fara sens: un om care a fost condamnat penal definitiv nu poate sa fie nici presedinte, nici parlamentar. Acolo unde propria constiinta nu razbate, legea trebuie sa dea solutia”, a notat actualul senator de Timis pe Facebook.

Daca aceasta initiativa legislativa se va concretiza si in cazul in care se va si dori sa aspire la prima functie in stat, seful PSD ar putea sa fie pus in ipostaza de a nu putea face acest pas, la fel cum si-a vazut naruite, la finele anului trecut, planurile de a conduce Guvernul, dupa alegerile castigate de PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!