AcasăPoliticaGorghiu nu s-a lasat pana nu a filmat si o varianta cu...

Gorghiu nu s-a lasat pana nu a filmat si o varianta cu happy-end: Copilul care deschide usa! (VIDEO)

Gorghiu, la prima discutie cu un copil singur acasa

Fara sa-si schimbe haina, si, pe alocuri, nici discursul, Alina Gorghiu se mandreste ca a reusit sa faca un copil sa-i deschisa usa, in prag de alegeri. Doar ca ideea ei, menita a fi un contraatac la adresa rautatilor pe care le-a avut de incasat de la principalii adversari politici dupa esecul de acum cativa ani, repus pe tapet de curand, a iscat un adevarat val de comentarii, chiar pe propria pagina de Facebook.

Gorghiu, la prima discutie cu un copil singur acasa
Au trecut, asadar, aproape patru ani de cand Gorghiu insasi posta pe Youtube un filmulet, in care batea la usa unei familii cu un copil tare istet si curajos, caruia actuala sefa unica a liberalilor – recomandandu-se „deputatul de colegiu” – ar fi vrut sa-i lase materiale electorale. „Asa sa faceti cand parintii nu sunt acasa! Felicitari pustiului si parintilor!”, nota Gorghiu, la vremea respectiva, in dreptul filmuletului in care copilul se aude copilul spunand convins, din spatele usii aprtamentului familiei, ca „nu deschide la hoti” si ca „mama nu este acasa, deci pa!”.

Cum inregistrare „reinviata” recent de pesedisti, cu vadita intentie de a o ironiza de liberala care intentioneaza de aceasta data sa obtina o functie de senator, de aceasta data la Timis, a facut alte valuri, protagonista a decis ca ar fi cazul sa-si mai incerce o data sansa.

De aceasta data mizand pe o oarecare doza de autoironie si reluand cateva replici din filmuletul initial, sefa PNL ii transmite copilului de dupa usa la care bate, tot in calitate de deputat de colegiu, ca daca nu-i va deschide „o sa castige PSD-ul”, „o sa-ti copieze Victor toate temele”, iar „Liviu o sa-ti fure senvisul”. Si acest ultim argument pare sa fi fost cel castigator, de vreme ce usa s-a deschis, iar in prag a aparut un prichindel.

Odata incheiat remake-ul, Gorghiu a urcat filmuletul pe pagina persoanala de Facebook. Cu urmatoarea descriere: „Stiti clipul cu mine in campania door to door, cand imi raspunde un copil? Sigur ca-l stiti (multumesc pentru promovare, PSD). Eh, a fost atat de bun, ca l-am reeditat. Acum mi-a si deschis”. Pana la ora de fata, filmuletul a strans cu putin sub 70.000 de vizualizari – deci nu se poate spune ca, din acest punct de vedere, liberalii nu si-au atins scopul- si o multime de comentarii in randul utilizatorilor retelei amintite. Mare parte din ele nu au fost deloc unele favorabile. Cei mai multi critica ideea de a folosi un copil intr-un clip de campanie electorala.

[youtube]R_gjGYnw1CE[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger