AcasăPoliticaGorghiu ii masoara kilometrii lui Ponta

Gorghiu ii masoara kilometrii lui Ponta

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, liberalii au avut o revelatie. Nu una de origine religioasa, ci una laica: Romania nu are drumuri. Odata strafulgerati de aceasta realitate, penelistii, in frunte cu sefa lor Alina Gorghiu, au sarit direct in capul premierului Victor Ponta, pe care-l considera principalul vinovat.

Alina Gorghiu critica gargara lui Victor Ponta

Lipsa autostrazilor este un motiv suficient pentru ca Victor Ponta si echipa lui sa demisioneze, sustin liberalii.  Mai mult, prin vocea Alinei Gorghiu, penelistii fac o parlalela intre construirea de drumuri si coruptia care domneste in Guvern. „La sfarsitul saptamanii trecute, premierul Ponta a mimat o explicatie care sa justifice de ce proiectele de infrastructura nu inainteaza deloc. Evident ca premierul nu a pus la indoiala competenta sau buna credinta a ministrilor sai (dl Dan Sova, de exemplu, a gestionat constructia de autostrazi atat de la ministerul Transporturilor, cat si ca ministru pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii). Potrivit domnului Ponta, de vina ar fi cei care contesta licitatiile pentru atribuirea contractelor si au castig de cauza, asa cum s-a intamplat in cazul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti”, a reclamat Gorghiu. In context, aceasta a sustinut si ca Victor Ponta si-a insusit proastele obiceiuri ale fostului presedinte, Traian Basescu.

Victor Ponta

„Metoda Ponta de a pasa responsabilitatea se aseamana izbitor cu cea patentata de fostul presedinte Basescu. (…) Dusmanii autostrazilor sunt, in opinia lui Victor Ponta,  cei care demasca licitatiile dubioase, trucate si nu lasa Guvernul sa lucreze. Concluzia este clara: Guvernul Ponta poate sa construiasca autostrazi, cu o conditie: ca toata lumea sa inchida ochii la coruptie si la cateva zerouri in plus la nota de plata”, a mai precizat co-presedintele PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger