AcasăPoliticaGorghiu, despre pasul pe care vor sa-l faca liberalii in vederea stabilirii...

Gorghiu, despre pasul pe care vor sa-l faca liberalii in vederea stabilirii candidatilor la locale

Liberalii fac inca un pas in procesul de stabilire a celor mai potrivit candidati care sa reprezinte cat mai bine partidul la scrutinul de anul viitor.

Dupa ce, in cursul zilei trecute, Vasile Blaga preciza ca, peste mai putin de o luna, PNL va putea face publice numele celor cu care intra in cursa la apropiatele alegeri, sambata, Alina Gorghiu, celalalt presedinte al PNL, a anuntat startul unei proceduri de care depinde decizia in privinta candidaturilor.

Mai precis, Gorghiu a explicat, de la Baia Mare, unde a avut o intrevedere cu reprezentantii locali ai PNL, faptul ca, la inceputul saptamanii viitoare se va incepe selectarea firmelor care vor face – judet cu judet- sondajele de dinaintea desemnarii candidatilor la locale. Mai clar fie spus, aceste demersuri sociologice ii vor ajuta pe liderii liberali sa afle detalii importante in vederea stabilirii numelor PNL-istilor pe care ii vor arunca in cursa, la localele de la anul. „Intr-o luna vom avea gata rezultatele acestor sondaje. In functie de rezultatele acestor sondaje vom decide candidaturile”, a anuntat Gorghiu, citata de maramedia.ro.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger